Spotify är en app som är värd allt beröm. Det finns ett antal fantastiska saker som du kan göra med Spotify. Vare sig det är att ställa in Spotify-låtar som din larmton eller få texterna till låtar, fortsätter Spotify-communityt att arbeta för att göra användarupplevelsen bättre. Men om man håller alla dessa bra saker åt sidan, finns det några stora problem också som ganska många användare möter ibland.

Många Spotify-användare upplever ofta konstigt beteende på sin Spotify-app. Vissa märker att deras konto spelar en viss låt i någon annan enhet medan andra märker att låten spelas automatiskt på deras egen enhet. Det finns också chanser att låten plötsligt ändras medan användaren lyssnar på Spotify.

Inte bara det utan du kan se några spellistor på kontot som du aldrig skapat. Hur kan nu dessa typer av saker uppstå? Uppenbarligen kan det inte vara ett så stort fel med appen. Tja, den enda anledningen till dessa saker är när ditt Spotify-konto också öppnas i någon annan enhet. Dessutom använder den personen ditt Spotify-konto. Så i den här artikeln kommer vi att visa hur du kan logga ut någon från ditt Spotify-konto från överallt på distans och förhindra att detta händer.

Du kanske också gillar: Hur man stoppar Spotify från att öppnas vid start

Logga ut från Spotify-kontot på alla enheter

För att logga ut från ditt konto från alla enheter måste du ha en internetanslutning. Därefter kan stegen följas från en webbläsare på vilken enhet som helst, vare sig det är desktop, Android eller iOS.

1. Använd din enhet och besök den officiella webbplatsen för Spotify.

2. På den officiella sidan, om du inte redan är inloggad, visas den Logga in alternativet till höger (med skrivbordet). Om det gäller en mobil enhet, tryck på hamburgare ikon och välj Logga in. Ange nu dina referenser och logga in på ditt Spotify-konto.

3. När du har loggat in på ditt konto klickar du på Profil uppe till höger och välj konto.Spotify-konto

4. Nu visas en kontoöversiktssida. Efter det, scrolla ner lite och välj LOGGA UT ÖVERALLT.

logga ut någon från ditt Spotify-konto

Direkt efter att du har klickat/knackat på det kommer ditt Spotify-konto automatiskt att logga ut från alla enheter som det är inloggat på. Du kan kontrollera det genom att öppna Spotify-appen på din enhet. Nu är det bara att koppla av när Spotify loggades ut.

I likhet med din enhet kommer Spotify-appen också att loggas ut från den personens enhet som också använde ditt konto. Förutom appen kommer ditt konto också att loggas ut från webbspelaren.

Alternativet Återställ lösenord fungerade inte

Vi försökte till och med logga ut Spotify-appen överallt med hjälp av Glömt ditt lösenord alternativ. Vid byte av lösenordet borde kontot automatiskt ha loggat ut från alla enheter som det användes. Men till vår förvåning hände det inte. Kontot var fortfarande inloggat efter att ha ändrat lösenordet. Så det enda alternativet vi har i våra händer är metoden som vi diskuterade ovan.

Loggar tillbaka till Spotify

Nu när du loggar tillbaka till ditt Spotify-konto, se till att du tar några försiktighetsåtgärder. Om du alltid loggar in på ditt Spotify-konto med Facebook, rekommenderas det att du ändrar lösenordet för ditt Facebook-konto också. Om du loggar in med e-post-ID, se till att ändra Spotify-lösenordet och behålla ett starkt lösenord denna gång.

Du kanske också gillar: Hur man tar bort Spotify Cache på Mac, Windows, Android, iOS

Slutsats

Den här typen av situationer uppstår oftast när du loggar in på ditt Spotify-konto i någon av dina vänners eller släktingars enhet och glömmer att logga ut. Ibland uppstår ett liknande problem när du tappat bort din enhet och har ett Spotify-konto inloggat på den. Så det är bättre att du inte delar dina Spotify-detaljer med någon i första hand och även om du delar och stöter på problem, se till att logga ut från alla enheter med dessa steg.